grete lied

Grethe Lied

Psykoterapeut, lege, coach, rådgiver

Grethe Lied er lege og medlem av Den norske legeforening, med tilleggs-utdannelse i psykologi og psykiatri, og hele 30 års erfaring innen samtale-terapi, psykoterapi, rådgivning og coaching. Mindfulness er også et av hennes kompetanseområder.

Hun jobber mye med prestasjonsangst, utbrenthet, stress, angst og depresjon, hele tiden med fokus på mestring. Et av hennes kompetanseområder er utfordringer og konflikter på arbeidsplassen. Hun har jobbet mye med ledere og ansatte, og har BI-utdannelse i Personal- og Organisasjonsutvikling.

Et annet kompetanseområde er teknikker for å yte maksimalt, takle stress og prestasjonsangst og jobbe under press.

Et viktig interessefelt er rådgivning til gravide og småbarnsforeldre. Ved livets begynnelse kan man gjøre mye for å forebygge senere problemer.

Grethe Lied tilbyr individualterapi, parterapi, timer utenom vanlig arbeidstid, terapi på norsk og engelsk, og også bistand via telefon og Skype hvis ønskelig.

Hun er utdannet ved Universitetet i Oslo.

Kontakt :        Tlf : 93266959            E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Se mer på www.psykolog-tjenester.no