thumb_Karl_Bangthumb_norsk-psykolog-forening

Karl Bang

Psykolog

Se også http://psykologioslo.com/

Jeg kan tilby hjelp ved de fleste vanlige psykiske lidelser eller plager, som angst, depresjon, at man ikke får brukt sine evner og muligheter på jobb og privat, ensomhet, overdreven sjenanse, sosial angst, panikkangst, fobier, alkoholproblemer, personlighetsforstyrrelser o.a.

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo.

I tillegg til psykologutdanningen har jeg magistergrad i sosiologi med spesialisering i sosialpsykologi.

Jeg følger etterutdanning hos forskjellige kursholdere, særlig innen Korttids dynamisk terapi. Jeg har ett års utdanning fra Affektfobiterapi.

Jeg er opptatt av at terapiforløpet skal være så kort som mulig, slik at pasienten ikke skal bruke mer tid og penger enn nødvendig, samtidig som jeg gjerne vil  hjelpen skal være så grundig at den hjelper på lang sikt.

Om behandlingen: se Affektfobi-terapi, Motiverende samtaler og Andre behandlingsmetoder (lenker til pdf-filer nederst på siden).

Kontaktinformasjon

Kontoradresse: Bygdøy Allé 21, 0262 Oslo.

Telefon: 4849 1541 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

Priser

Jeg har ikke offentlig driftstilskudd, så pasienten må derfor betale hele honoraret selv.

Individuell time (45 minutter): kr. 1100, som betales for hver time med bankkort. Bestilt time som ikke skal benyttes må avbestilles innen 48 timer, ellers må den betales i sin helhet. Unntak er plutselig sykdom eller andre tvingende og uforutsette omstendigheter, men gi da vennligst beskjed så snart som mulig.


Bankkonto: 1503.33.08555

KONTORTID

tirsdag 9-1445

onsdag, torsdag og fredag 9-1745

Ved særlige behov kan andre tider avtales

Jeg vil snart tilby samtaleterapi over internett med andre åpningstider.

 
Nedenfor finner du lenker til noen tema innen psykoterapi.