sjoberg_large

Jan Sjøberg

Psykolog


Bakgrunn:

Utdannet psykolog fra Universitetet i København. Medlem av Norsk Psykologforening (NPF). Har mastergrad i psykologi fra Universitetet i Oslo, veilederutdannelse i Integrativ Supervisjon fra Universitetet i Krems, videreutdannelse i Integrativ Terapi fra Tyskland/Norge (kropps-, gestalt- og kreativitetsorientert psykoterapiform). I tillegg har jeg utdanninger innen musikk, ledelse og undervisning.

Jeg har erfaring fra både individual- og gruppeterapi fra poliklinikk (DPS) og fra privatpraksis. Videre har jeg ledet selvutviklingsgrupper, inkludert egenerfaringsgrupper for utdanning innen psykoterapi. Jeg har også erfaring fra megling i konfliktråd, inkludert megling for par og familier. Videre har jeg undervist og veiledet i konflikthåndtering og kommunikasjon for mange ulike grupper og institusjoner (se bl.a. www.sjiraff.org).

 

Metoder:

Min behandlingstilnærming handler om å ha personen(e) og det hun/han vil ha hjelp til, i sentrum – for så å finne metoder som egner seg. Tilnærmingen er integrativ, dvs. integrering av ulike metoder og terapiretninger, og den er basert på samarbeidende dialog og refleksjon.

 

Annet:

Kontoradresse: c/o Institutt for Funksjonell Psykoterapi, Bygdøy Allé 21, 0262 Oslo.
Telefon: 99 01 97 07 - E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen