Tine Helen Fjeldstad

Psykolog

 

Les mer …
 

PSYKOLOG JAN SJØBERG

 

 Bilde1


Spesialist i klinisk psykologi. Utdannet psyk
olog fra Universitetet i København. Medlem av Norsk Psykologforening (NPF). Har mastergrad i psykologi fra Universitetet i Oslo, veilederutdannelse fra Psykologforeningen og i Integrativ Supervisjon fra Universitetet i Krems, videreutdannelse i Integrativ Terapi fra Tyskland/Norge (kropps-, gestalt- og kreativitetsorientert psykoterapiform). I tillegg har jeg utdanninger innen musikk, ledelse og undervisning.

Jeg har erfaring fra både individual- og gruppeterapi fra poliklinikk (DPS) og fra privatpraksis. I tillegg har jeg også lang erfaring fra megling i konfliktrådet. Angående kommunikasjon og konflikthåndtering, se bl.a. sjiraff.org og kreativdialog.no.

I tillegg til individualterapi, tilbyr jeg også terapi for relasjoner, par og familier. Jeg tilbyr også kurs, psykoedukasjon, jobb- og karriereorientert veiledning – individuelt og i grupper.

Min behandlingstilnærming handler om å ha personen(e) og det hun/han vil ha hjelp til, i sentrum – for så å finne metoder som egner seg. Tilnærmingen er integrativ, dvs. integrering av ulike metoder og terapiretninger (bl.a. kognitiv, mindfulness, psykodynamisk, narrativ og systemisk) og den er basert på samarbeidende dialog og refleksjon.

Pris: 1200,- pr time (45 min)

Telefon: 99019707

Kontoradresse: Rosenborggata 3, 0356 Oslo

 

 

x

 

Karl Bang

Psykolog

thumb_Karl_Bangthumb_norsk-psykolog-forening

                                                                                                                          

Utdannet ved Universitetet i Oslo og medlem av Norsk Psykologforening

 
Les mer …