Gøril Johannessen          gor large

Gestaltterapeut NGF

Bakgrunn:

Gøril Johannessen er utdannet gestaltterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og har mastergrad i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Hun er også utdannet allmennlærer med videreutdanning i barnevern for lærere.


Gøril Johannessen har arbeidet med undervisning og veiledning i 20 år, både som lærer og som veileder av personer med redusert arbeidsevne. Hun har lang erfaring med å snakke med folk i vanskelige livssituasjoner, og kan støtte klienten i å få innblikk i hvilke muligheter som finnes for den enkelte.


Gøril Johannessen arbeider til daglig som lærer innenfor voksenopplæring. Hun tar i mot klienter i Bygdøy alle 21 mandager og torsdager i tidsrommet 16.30 – 20.


Som terapeut er Gøril Johannessen interessert i temaer som lav selvfølelse, vanskelige relasjoner, vanskelige valg, stress, angst og depresjon. Hun har også gjennom sitt arbeid som karriereveileder god kjennskap til arbeidsmarkedet og ulike utdanningsmuligheter.

Om gestaltterapi:

I gestaltterapi legges det vekt på å bli klar over hva klienten faktisk gjør og som bidrar til å opprettholde ubehag. Ved å trekke en vanskelig situasjon inn i terapirommet vil klienten få en mulighet til å utforske tankene og følelsene, og se nye handlingsalternativer. Terapien foregår gjennom samtale men også ved å eksperimentere med f.eks. rollespill.

Sesjoner:

En sesjon varer i 60 minutter og koster 700 kroner. For studenter og stønadsmottakere fra NAV er prisen 500 kr.

Kontakt:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Mobil:    98632978

Org.nr.: 816175232