borgehansen_large

Kristin Borge-Hansen

Gestaltterapeut


Bakgrunn:

Kristin Borge-Hansen har mastergrad i gestaltterapi samt organisasjon og ledelse fra Universitet i Oslo. Hun har også en videreutdanning i kroppsorientert psykoterapi ved Senter for somatiske studier, Ruella Frank, New York, USA (2010). Hun har hatt privat praksis siden 2000. Hovedarbeidsplassen har, siden 2001-, likevel vært som gestaltterapeut, familieterapeut og gruppeterapeut i barne- og ungdomspsykiatrien og voksenpsykiatrien DPS.  Hun har også erfaring som personalkonsulent og avdelingsleder i Oslo kommune i perioden 1996-2001. Fra 2004 til 2009 har hun vært styremedlem i Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) og Norsk Forening for Psykoterapi (NFP) i perioden 2008-09.

 

Filosofi:

Kristin Borge-Hansen arbeider som gestaltterapeut. Som gestaltterapeut retter hun oppmerksomheten mot hele mennesket både tanker, følelser og kroppslige uttrykk. Gestaltterapien har fokus på å støtte og utvikle dine evner til å oppdage muligheter, slik at du lettere kan ta valg som er gode og hensiktsmessige for deg. På denne måten kan du bevisst være med å påvirke din egen livssituasjon. Gestaltterapi er en retning innen humanistisk og fenomenologisk tenkning.

 

Sesjoner:

En sesjon varer 60 minutter og koster 700 kroner. Parterapi varer 90 minutter og koster 1000 kroner. Gruppe og familiesamtale etter avtale.

 

Kontakt:

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Tlf: 976 736 91
www.individualterapi.no

Org.nr.: 993081922